Stichting Ut Terwörmke

Home » Instanties » Stichting Ut Terwörmke

Samen vooruit: Verbindend, Vernieuwend, Vertrouwd

 Beste Buren van Nazareth en Kasteel Terwörmstraat,

Wat een opwindende reis hebben we gemaakt in onze gesprekken! Maar we hebben belangrijk nieuws te delen:

OC Ut Terwörmke wordt een stichting!

Herinneren jullie je die geweldige activiteiten waar velen van jullie samen met ons van hebben genoten? Jullie enthousiasme heeft ons aangemoedigd om een stap verder te gaan. Als stichting kunnen we nu nog meer doen om onze buurt te ondersteunen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze activiteiten nu ook de hele wijk Nazareth omarmen. Samen gaan we meer lachmomenten creëren en onze banden versterken. En laten we vooral niet vergeten om extra aandacht te geven aan onze eenzame ouderen, want zij verdienen het om in het middelpunt te staan.

Maar dat is nog niet alles: we hebben iets speciaals in petto!

Binnenkort onthullen we ons nieuwe logo, dat het begin markeert van een frisse start voor Ut Terwörmke 2.0. Een symbool van vernieuwing en toewijding aan onze gemeenschap. We willen jullie uitnodigen om samen met ons een nog groter verschil te maken. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers! Als je geïnteresseerd bent, kom ons dan ontmoeten op de kerstmarkt op 9 december in het gemeenschapshuis. Hier zulle we ons voor het eerst presenteren, en daar kunnen geïnteresseerde vrijwilligers meer informatie krijgen en eventueel aanmelden. Laten we samen bouwen aan een warme, ondersteunende gemeenschap waar geen oudere zich alleen hoeft te voelen.

Alvast bedankt voor jullie steun en laten we samen uitkijken naar nog meer mooie momenten!

 Met warme groeten,

 Ut Terwörmke Team