Beste bewoners van Nazareth-Limmel,

Home » Uncategorized » Beste bewoners van Nazareth-Limmel,
0 Comments

Kapelaan Austin van Limmel-Nazareth wil een oude traditie in ere herstellen.

Te beginnen met het houden van een Heilig Mis i.v.m. het feest van St. Antonius van Padua, op zaterdag 15 juni om 10.00 uur in het buurtcentrum van Nazareth aan het Miradorplein.

Voorafgaand aan deze H. Mis komen we samen bij de kapel aan de Schaloenstraat voor een gebed en het zingen van het St. Antoniuslied.

Vanuit de kapel gaan we dan in processie naar het buurtcentrum voor de H. Mis.

Aansluitend is er nog gelegenheid om even samen te zijn onder het genot van een kopje koffie of thee en een stukje vlaai.

Ook de plannen voor een processie van Nazareth naar Limmel i.v.m. het feest van St. Johannes de Doper waren in een gevorderd stadium maar tot onze spijt moeten we U mededelen dat de processie op 23 juni NIET door gaat. We hebben het geprobeerd maar zonder levende muziek heeft het geen zin om verder te gaan met de organisatie.

Het volgend jaar willen we het wederom proberen maar we zoeken mensen die ons mee willen helpen. Met twee personen (Kapelaan Austin en ondergetekende) krijgen we het niet rond om een mooie processie te laten uitgaan van Nazareth naar Limmel. Wie wil met ons meedenken en de handen uit de mouwen te steken. Wat zoeken we ? Om te beginnen iemand die de financiën regelt en de contacten met het Kapelaan Lochtmanhuis met betrekking tot de nazit (frühshoppen) onderhoudt, wie regelt de straatversiering en wie draagt de Hemel enz. Enfin wanneer U zich aangesproken voelt en denkt ik ga mee helpen neem dan met ons contact op dan gaan we op korte termijn samen zitten om de eerste voorbereidingen te treffen. Denk eraan U doet het voor de parochiegemeenschap die we samen moeten helpen en ondersteunen. St. Antonius van Padua en St. Jan de Doper zullen U zeker dankbaar zijn.

Kapelaan Austin: 06-87971327 of Jo Boetsen 043-3631388

Categories:
Richard Pas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Ophaaldagen Restzakken, GFT en etenswaren en Papierafval
Het komt nog steeds voor dat de restzakken op de verkeerde dagen worden buiten gezet.
Opfriscursus voor fietsers
Veilig Verkeer Nederland organiseert binnenkort in jouw gemeente een gezellige opfriscursus voor fietsers met in
Inloop Trefpunt – Wijk Service Punt (WSP) Noordoost
Hét loket in de buurt voor al je vragen Het WSP is een samenwerkingsverband van