Kerst Special 2022

Home » Buurtbelangen Nazareth » Kerst Special 2022
0 Comments

Hallo Buurtgenoten,

Op woensdag 7 december jl. hebben we met Buurtbelangen Nazareth op een gezellige manier het kerst seizoen geopend namelijk d.m.v. een swingo, Swingo? Ja dat is Bingo maar dan net even anders. Een swing is i.p.v. nummertjes opzetten een liedje en/of artiesten raden en doorstrepen.

Wij begonnen zoals altijd met koffie en wat lekkers en dit keer was dat natuurlijk kerststol met roomboter.

Dj William heeft toen de eerste 2 Swingo rondes gepresenteerd waar leuke prijzen aan vast zaten.

Na de tweede ronde ff wat anders, namelijk de kerstman in eigen persoon kwam de tombola afroepen. Ook hier kon men leuke prijzen winnen en de winnaars gingen op de foto met de kerstman.

Natuurlijk gingen in de pauze even de voetjes van de vloer, voordat we weer verder moesten met de laatste 2 swingo rondes.

Ik kan u dit vertellen een liedje raden en meezingen is vele malen leuker dan luiteren naar het afroepen van een nummertje. Dus de stemming zat er dan ook goed in en er werd massaal meegezongen.

Zoals altijd als je gezellig samen bent en geniet van een drankje wil je natuurlijk vaak ook een hapje eten en deze keer was er goulash met stokbrood. Dit deed de inwendige mens goed en smaakte voortreffelijk, na het eten stond er nog een quiz op het programma met leuke prijzen.

De 3e plek was voor Beb, Marion en Ans, 2e plek was voor fam. Thommisen en Co en 1e plek was voor onze eigen May, Emmy en haar gasten.

Natuurlijk was er na dit hele programma ook nog even de tijd om onder de muzikale begeleiding van DJ William te dansen.  Om 18:00 uur was het alweer tijd om de activiteit af te sluiten.  

Wij als bestuur en vrijwilligers hebben genoten van deze dag en onze leden hebben een leuke aangename middag gehad, die volgens ons zeker voor herhaling vatbaar is. Wij kijken dan ook uit naar het nieuwe jaar en welke activiteiten evenementen we dan weer mogen en kunnen organiseren.

Langs deze weg willen wij wel nog even onze donateurs bedanken voor hun bijdrage, want zonder hun was dit niet mogelijk geweest.  

Voor nu wensen wij iedereen dan ook fijne kerstdagen en een gezond, voorspoedig maar vooral een gezellig 2023, waar veel in wordt gelachen en we maar vaak samen een drankje mogen doen.


Categories:
Richard Pas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Ophaaldagen Restzakken, GFT en etenswaren en Papierafval
Het komt nog steeds voor dat de restzakken op de verkeerde dagen worden buiten gezet.
Beste bewoners van Nazareth-Limmel,
Kapelaan Austin van Limmel-Nazareth wil een oude traditie in ere herstellen. Te beginnen met het
Opfriscursus voor fietsers
Veilig Verkeer Nederland organiseert binnenkort in jouw gemeente een gezellige opfriscursus voor fietsers met in
Inloop Trefpunt – Wijk Service Punt (WSP) Noordoost
Hét loket in de buurt voor al je vragen Het WSP is een samenwerkingsverband van