Geef toekomst aan cultuur in Maastricht

Persbericht

Informatiemiddag over geven en nalaten

Op donderdag 9 november organiseert het fondsenpodium IKPASBIJ van het Elisabeth Strouven Fonds een informatiemiddag over geven en nalaten. Deze middag is vooral bedoeld om schenkers geheel vrijblijvend te informeren en te inspireren.

IKPASBIJ

Bij IKPASBIJ zijn vier regionale kunst- en cultuurfondsen samengebracht waaraan men kan schenken oftewel bijpassen; met de garantie van een professionele financiële begeleiding.

IKPASBIJ bestaat op dit moment uit Het Bonnefantenmuseum Fonds, het Philzuid Fonds, het Basilicafonds en het Gave Fund.

Programma informatiemiddag

De informatiemiddag vindt plaats in Opus 9, het nieuwe thuis van Philzuid in de Theresiakerk in Maastricht en duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Naast een korte presentatie van alle fondsen informeren notaris mr. Irene Willemsen van VHN Notarissen en fiscalist mr. Gerry Been van NASH Consulting over de mogelijkheden van schenken en nalaten. Tussendoor zijn er diverse (muzikale) optredens van de organisaties waaraan de vier fondsen zijn verbonden.

Gratis toegankelijk

De informatiemiddag is gratis toegankelijk. Aanmelden is verplicht voor dinsdag 31 oktober via e-mail maud.douwes@philzuid.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en aantal personen.  

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Kentgens, communicatiemanager Elisabeth Strouven Fonds, via e-mail marc.kentgens@elisabethstrouven.nl of tel. 06-57 49 00 73.

Voor meer informatie over IKPASBIJ, zie www.ikpasbij.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: