Bewonerskrachten Nazareth

Iedereen wil zich thuis voelen in Nazareth; een plek waar u prettig woont en waar we elkaar aanspreken op de woonafspraken die we met elkaar hebben gemaakt.

U als bewoner speelt een belangrijke rol in het creëren van een fijne woonomgeving en u wordt daarbij geholpen door de
Bewonerskrachten.

Graag stellen we ons even aan u voor.

Waarvoor zetten de Bewonerskrachten zich in?

Wij, de Bewonerskrachten Nazareth, zijn actieve bewoners die hart hebben voor de buurt. Sinds 16 mei dit jaar lopen wij regelmatig een ronde door Nazareth, met als doel onveilige en onleefbare situaties te herkennen en deze samen met u als bewoner op te lossen door te adviseren hoe en waar deze te melden.

U kunt ons op straat herkennen aan hun donkerblauwe kleding met ‘Bewonerskracht’ en ‘Ik werk aan een fijnere buurt’ erop.

wij maken ideeën en wensen van bewoners bespreekbaar en lichten woonafspraken toe aan bewoners en
bezoekers. Zo werken wij, samen met u, aan een prettige buurt.

Wat doen de Bewonerskrachten Nazareth voor u?

Zien wij iets dat stuk is in de gemeenschappelijke ruimte zullen wij dat melden aan de Gemeente Maastricht of aan Woonpunt. Heeft u een goed idee voor uw woongebouw en/of buurt, bespreek dit dan met ons, de Bewonerskrachten. Wij hebben regelmatig contact met medewerkers van Woonpunt en Gemeente Maastricht.

Meldingen of ideeën kunt u uiteraard ook zelf doorgeven aan Woonpunt op telnr. (088) 050 60 70 of online via www.woonpunt.nl/huurder.

Meedoen als Bewonerskracht in Nazareth?

Wilt u ook actief worden om Nazareth nog schoner en prettiger te maken?
Sluit u aan bij het team en word ook lid van de Bewonerskrachten.

Er lopen dagelijks minimaal 2 Bewonerskrachten door de wijk. Echter omdat Nazareth best een grote oppervlakte heeft, is de wijk verdeeld in 3 loopgebieden.

Loopgebieden Nazareth