Bewonerskrachten Nazareth

U heeft ons vast al eens zien lopen door de wijk, de Bewonerskrachten Nazareth.

Wij lopen als bewonerskrachten regelmatig door de wijk, maken een praatje met de medebewoners en geven tips hoe wij samen voor een betere en mooiere wijk kunnen zorgen. SAMEN zorgen we namelijk voor een betere, schonere en een veiligere buurt.

In heel Nazareth zijn afgelopen weken flyers verspreid en ook in de Nazareth Info willen wij u op de hoogte brengen met het werk dat wij doen.

Als wij op pad zijn, kunt u ons gerust aanspreken en vragen stellen over allerlei zaken. Wij lopen niet de hele dag door de wijk en we kunnen zeker niet alles oplossen, maar als u ons ziet en u zit ergens mee, spreek ons gerust aan. Wij proberen u dan te helpen of verwijzen u naar Woonpunt of naar andere instanties. Wij behandelen u met respect en zullen altijd rekening houden met uw privacy.

Wij zijn trots op ons werk en hopen ook in de toekomst samen met u te kunnen blijven werken aan een betere en mooiere wijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d