Enquete Cultura Mosae

Deze stichting zet zich in voor de cultuursector in Maastricht. Het doel is om cultuur zichtbaar en toegankelijk te maken voor iedereen door het initiëren, verbinden en organiseren van cultuur in publieke ruimtes in en rondom Maastricht.   

Een van de grootste evenementen van Cultura Mosae is Festival MAAS! Misschien hebben jullie er al eens van gehoord. Tijdens MAAS! worden culturele optredens in (en deels rondom)het centrum van Maastricht gegeven die gratis te bezoeken zijn voor iedereen. 

De gemeente Maastricht, streeft naar méér cultuurprogrammering in de wijken rondom het centrum van Maastricht en niet alleen in de binnenstad. De vraag is of hier behoefte aan is bij de inwoners van die wijken. Ook willen we weten of cultuurmakers uit die betreffende wijken het liefst ‘in hun eigen wijk’ of elders programmeren. Mijn onderzoek gaat hier over.    

Ik heb twee korte enquêtes gemaakt. Een voor de inwoners van de wijken en een voor de cultuurmakers daar. Zouden jullie deze willen invullen en alsjeblieft onder jullie contacten/achterban willen verspreiden en mij op die manier helpen een goed beeld te krijgen van wat de inwoners en cultuurmakers graag willen?  

Jullie hulp wordt erg gewaardeerd! 

Enquête voor de inwoners:  

https://www.survio.com/survey/d/B4A1W4N9I1D7S8D7Y

Enquête voor de cultuurmakers: 

https://www.survio.com/survey/d/L2G4R4W4B2A1T1R8G

Vorig artikel

Volgend artikel

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d