Stichting Ut-Terwörmke i.o.

Home » Uncategorized » Stichting Ut-Terwörmke i.o.
0 Comments

Samen vooruit: Verbindend, Vernieuwend, Vertrouwd.

Bouwen aan Samenhang en Welzijn voor Ouderen.

Stichting Ut Terwörmke vormt een essentieel onderdeel van de dynamiek in onze wijk, met een specifieke focus op het versterken van de lokale samenhang en het bevorderen van het welzijn van de oudere bewoners. In partnerschap met de gemeente Maastricht, streven we ernaar eenzaamheid onder de oudere doelgroep tegen te gaan en te doorbreken.

Onze missie omvat het verbinden van mensen van alle leeftijden door middel van diverse initiatieven, waarbij we een inclusieve gemeenschap creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Stichting Ut Terwörmke i.o. zet zich in voor het welzijn van de oudere bewoners door specifieke initiatieven te ontplooien die de kwaliteit van hun leven verbeteren. We bieden niet alleen ondersteuning voor ouderen, maar streven ook naar activiteiten die de gezondheid en het geluk van alle buurtbewoners bevorderen.

Onze samenwerking met lokale partners zoals Traject en het Bewonerskrachten Nazareth – Buurtklus Team en de recent aangegane partnerschap met de gemeente Maastricht in het kader van de veerkrachtige wijk, benadrukken ons streven naar synergie en het gezamenlijk bouwen aan een bloeiende gemeenschap.

Stichting Ut Terwörmke is niet slechts een organisatie; het is een gemeenschap gedreven kracht die streeft naar een Nazareth waarin iedereen, met name de oudere bewoners, zich betrokken voelt, gehoord wordt en de kans krijgt om te bloeien.

Categories:
Richard Pas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Ophaaldagen Restzakken, GFT en etenswaren en Papierafval
Het komt nog steeds voor dat de restzakken op de verkeerde dagen worden buiten gezet.
Beste bewoners van Nazareth-Limmel,
Kapelaan Austin van Limmel-Nazareth wil een oude traditie in ere herstellen. Te beginnen met het
Opfriscursus voor fietsers
Veilig Verkeer Nederland organiseert binnenkort in jouw gemeente een gezellige opfriscursus voor fietsers met in
Inloop Trefpunt – Wijk Service Punt (WSP) Noordoost
Hét loket in de buurt voor al je vragen Het WSP is een samenwerkingsverband van