Stichting Ut-Terwörmke i.o.

Samen vooruit: Verbindend, Vernieuwend, Vertrouwd.

Bouwen aan Samenhang en Welzijn voor Ouderen.

Stichting Ut Terwörmke vormt een essentieel onderdeel van de dynamiek in onze wijk, met een specifieke focus op het versterken van de lokale samenhang en het bevorderen van het welzijn van de oudere bewoners. In partnerschap met de gemeente Maastricht, streven we ernaar eenzaamheid onder de oudere doelgroep tegen te gaan en te doorbreken.

Onze missie omvat het verbinden van mensen van alle leeftijden door middel van diverse initiatieven, waarbij we een inclusieve gemeenschap creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Stichting Ut Terwörmke i.o. zet zich in voor het welzijn van de oudere bewoners door specifieke initiatieven te ontplooien die de kwaliteit van hun leven verbeteren. We bieden niet alleen ondersteuning voor ouderen, maar streven ook naar activiteiten die de gezondheid en het geluk van alle buurtbewoners bevorderen.

Onze samenwerking met lokale partners zoals Traject en het Bewonerskrachten Nazareth – Buurtklus Team en de recent aangegane partnerschap met de gemeente Maastricht in het kader van de veerkrachtige wijk, benadrukken ons streven naar synergie en het gezamenlijk bouwen aan een bloeiende gemeenschap.

Stichting Ut Terwörmke is niet slechts een organisatie; het is een gemeenschap gedreven kracht die streeft naar een Nazareth waarin iedereen, met name de oudere bewoners, zich betrokken voelt, gehoord wordt en de kans krijgt om te bloeien.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>