Afvalbeleid Gemeente Maastricht

Elke gemeente stelt eigen afvalbeleid vast. In dit beleid staat wat de gemeente belangrijk vindt als het gaat om huishoudelijk afval en op welke manier zij haar doelen wil bereiken. Dan gaat het bijvoorbeeld over het serviceniveau en de inzet van communicatie en handhaving, maar ook over kosten en de afvalstoffenheffing. Met de gemeenteraad is afgesproken dat we het huidige afvalbeleid van Maastricht opnieuw bekijken. Op deze pagina lees je over het proces, de planning en op welke manier jij je mening kunt geven.

Je mening geven

De komende jaren bepalen we of het huidige afvalbeleid voor Maastricht aangepast moet worden en op welke manier. We staan aan het begin van dit proces en starten met het ophalen van meningen. Hoe (on)tevreden ben je over het huidige afvalbeleid? En hoe denk je over het voorkomen, scheiden en hergebruiken van afval? We luisteren graag. Daarom organiseren wij in de maand april van 2023 4 wijkbijeenkomsten.

Locaties en datums

De wijkbijeenkomsten vinden plaats op:

  • Maandag 3 april in Buurtcentrum Daalhof (Aureliushof 160)
  • Donderdag 6 april in Buurtcentrum Nazareth (Miradorplein 39)
  • Maandag 17 april bij The Masters in Wyck (Hoogbrugstraat 42)
  • Donderdag 20 april in Stayokay hostel Maastricht (Maasboulevard 101)

Je bent telkens vanaf 18.45 uur welkom. Om 19.00 uur begint het programma. We zorgen voor koffie, thee, fris en vlaai. Om uiterlijk 21.00 uur sluiten we de avond af.

Voor meer informatie klik hier en lees het complete persbericht van de Gemeente Maastricht

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d